• Dagelijkse schoonmaak

  • Periodieke en/of specialistische        schoonmaak

  • Glasbewassing

  • Vloeronderhoud

  • Portiek/muren/ gevels

  • Sanitaire producten

 


Dagelijkse schoonmaak

Bij de dagelijkse schoonmaak werkzaamheden doen onze medewerkers standaard de volgende activiteiten:

  • Afvalbakken legen, stofzuigen, dweilen en meubilair schoonmaken
  • Sanitair en pantry schoonmaken

Vanzelfsprekend bespreken we met u of en welke andere werkzaamheden gewenst zijn. Wij vinden het belangrijk om vaste medewerkers bij u aan te stellen zodat er een herkenbaarheid bij uw medewerkers ontstaat en het juiste verantwoordelijkheidsgevoel bij onze medewerkers. Overigens zijn, tijdens de schoonmaakwerkzaamheden, al onze medewerkers duidelijk herkenbaar aan de bedrijfskleding van Aquafresh Facility Services.

Periodieke en/of specialistische schoonmaak o.a. dieptereiniging en bouwoplevering

Sommige schoonmaak klussen komen maar eens in de zoveel tijd voor. Vaak zijn dat de klussen die vragen om specifieke kennis, materialen en machines. Zo zijn bijvoorbeeld bij keukens en toiletten maar ook bij bijvoorbeeld stoelen ruimtes waar vuil zich gemakkelijk ophoopt en waar dit voor problemen kan zorgen met betrekking tot hygiëne en levensduur. Daarom is het belangrijk om naast de dagelijkse schoonmaak periodiek een dieptereiniging uit te voeren:

 

Hierbij reinigen we moeilijk bereikbare plaatsen en halen we onderdelen, waar mogelijk of gewenst, los. Onze specialisten werken met speciale (stoom)machines en methodes om alle hardnekkige aanslag te verwijderen. Waar nodig desinfecteren we onderdelen en werkvlakken, zodat alle onaangename geurtjes en ander vuil verwijderd wordt.

Een goede dieptereinigingsbehandeling is belangrijk om niet alleen de levensduur van uw apparaten of sanitaire voorzieningen te verlengen, maar is ook belangrijk voor een gezondere werkomgeving voor uw medewerkers. Na het reinigen doen we een kwaliteitsinspectie. 

 

Indien u met een bouwproject bezig bent dan kunnen wij voor de start en tijdens de werkzaamheden alle benodigde schoonmaakwerkzaamheden voor u uitvoeren. Daarnaast hebben we ervaring met de opleverings schoonmaak bij bouwprojecten.  

Glasbewassing

Het is opmerkelijk hoeveel verschil schone ramen kunnen maken. Daarom begrijpen wij als geen ander het belang van nette en streeploos gelapte ramen. We werken met zeer ervaren en betrouwbare glazenwassers die de ramen aan de buiten- en binnenkant schoon zullen maken. Deze werken met ladders en tukkers, maar voor grote hoogtes gebruiken wij een telescoop. Hiermee zijn onze ervaren glazenwassers in staat om tot 15 meter hoogte te werken zonder gebruik te maken van ladders en hoogwerkers. Dit laatste zal natuurlijk wel gebeuren bij een hoogte boven 15 meter. Laat ons uw ramen periodiek wassen, zodat deze er altijd streeploos schoon en verzorgd uitzien, zelfs op de meest lastig te bereiken plaatsen. Zo geven wij uw pand de representatieve uitstraling die het verdient.

Vloeronderhoud

algemeen

Elk type vloer vraagt om specifieke zorg en dat weet Aquafresh Facility Services, als geen ander. Daarom beschikken wij over een groot aantal schoonmaakmiddelen, machines en methodes. Een schone vloer geeft een ruimte direct een compleet ander uiterlijk en aangezien deze vaak intensief wordt gebruikt is goed onderhoud essentieel. Wij zorgen voor het schoonmaken, schoonhouden en beschermen van uw vloeren, zodat deze er altijd netjes en verzorgd uit zien.

 

Vloerbedekking & tapijt reinigen

Vloerbedekking en tapijt reinigen is niet alleen zinvol voor de uitstraling van uw bedrijf, maar ook voor de gezondheid van uw medewerkers. Steeds meer mensen zijn allergisch voor stof en huismijt. Wij kunnen uw tapijt en vloerbedekking tot diep in de vezel reinigen door deze te shamponeren. Hiervoor gebruiken we verschillende systemen zoals het bonnetsysteem, de stoommethode – of de sproeiextractie-methode. Vervolgens wordt de gehele vloerbedekking met een reinigingsmiddel ingespoten. Met een sproei-extractie machine wordt met warm water onder druk al het vuil los gespoeld en direct weer opgezogen.

 

Linoleum, marmoleum of PVC

Ook harde vloeren zoals linoleum, marmoleum of PVC kunnen we professioneel reinigen en conserveren met een thermoplastische was. Dit om de levensduur te verlengen. Naast het reguliere onderhoud hebben dit type vloeren gemiddeld één keer per jaar periodiek onderhoud nodig.
Dit houdt in het schrobben en reinigen van de vloer en het voorzien van een nieuwe beschermlaag. De oude toplaag wordt verwijderd, waarna een nieuwe toplaag wordt aangebracht. Alle oude waslagen verwijderen we van de vloer en we brengen minimaal twee nieuwe waslagen, haaks op elkaar, aan.

Portiek/muren/gevels/graffiti

Portieken & muren

Het onderhoud van portieken en muren heeft een periodieke schoonmaak nodig. Dit is belangrijk voor u omdat het de eerste indruk geeft bij binnenkomst in een gebouw. Wij zorgen daarom voor u, uw medewerkers en uw klanten voor een representatieve uitstraling en bovenal een schone en fris ruikende omgeving.

Gevelreiniging en gevelonderhoud

Onderhoud aan gebouwen komt de uitstraling van uw bedrijf en pand ten goede maar het draagt ook zeker bij aan de waarde van uw vastgoed. Helaas hebben gevels en kozijnen veel te lijden van regen, wind en vorst. Ook vogels, algen en mossen zorgen voor verontreiniging. Met behulp van geavanceerde technieken brengt wij uw bedrijfspand in een onberispelijke staat. Onze vakmensen verwijderen efficiënt en grondig, alle vuil, aanslag en andere ongemakken. Afhankelijk van de mate van vervuiling en conditie van de gevel gebruiken we lage- of hogedrukreiniging, chemische reiniging of zandstralen. De reinigingstechniek wordt op de gevel afgestemd waardoor er geen schade ontstaat.

Gevel impregneren

Om de gevel na het reinigen goed te beschermen raden we aan om de gevel te impregneren. Bij het impregneren verzadigen we de gevel met een waterafstotende vloeistof waardoor de gevel water en vuilafstotend wordt. Schimmel, zout, vorst, algen en mossen krijgen daarna veel minder kans om zich weer op de gevel te vestigen.

Graffiti verwijderen

Graffiti kan heel mooi zijn maar als het op uw bedrijfspand zit zult u het een stuk minder mooi vinden. Daarom verwijderen de specialisten van Aquafresh Facility Services graffiti van uiteenlopende ondergronden zoals steen, kunststof, metaal, glas en hout. Dit doen we in de eerste plaats met stoomreiniging. De stoom wordt onder hete druk tegen de buitengevel gespoten waardoor de verf oplost. Bij hardnekkige graffiti brengen we eerst een reinigingsmiddel aan op de muur en spuiten vervolgens met een hogedrukreiniger de muur schoon.

Sanitaire producten

Sanitaire producten zijn vaak duur en worden bovendien snel verbruikt. Wij helpen u om hier grip op te krijgen en zodoende ook geld te besparen.  Door maandelijks inzage te geven in het verbruik kunnen we kijken waar we samen nog meer besparingen kunnen behalen voor u. Wij leveren alle benodigde sanitaire producten tegen een scherpe prijs.